Ukus Boke

123 recenzija

od 75 €

Garantovano najniže cijene

8h (Približno) |

Prevoz od hotela

map of the excrusion

Itinerer

Klik na za više informacija

map of the excrusion

Sažetak

- SUBOTA - 

HIT! Perast - Gospa od Škrpjela - degustacija kamenica - Kotor sa degustacijom krempite - večera u tradicijonalnoj konobi. 

Izanredno putovanje oko jednog od najlijepših zaliva na svijetu – Boki Kotorskoj. Izuzetan spoj prelijepih pogleda i regionalnih ukusa koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Sa nama ćete posjetiti jedne od najznačajnijih gradova Boke – Kotor i Perast, kao i otići na izlet brodom do ostrva Gospe od Škrpjela. Istorija i arhitektura, prirodni pejzaži koji oduzimaju dah, dugo će vam ostati u sjećanju. Iz Herceg Novog krećemo ka Perastu. Prvo ćemo otići do vidikovca na tjesnini Verige – najužem mjestu Boke Kotorske. Tamo ostajemo par trenutaka da se slikamo. Zatim idemo u jedini barokni grad u Crnoj Gori – Perast. Prošetat ćemo obalom i plovit ćemo do ostrva u blizini. Na putu do čuvenog Kotora, zaustavićemo se na degustaciju kamenica i vina. Okružena veličanstvenim zidinama prijestonica Boke nam je najbitnija tačka popodneva. Proćemo uskim ulicama, otkrit ćemo tajne kutaka, poslušat ćemo priče vodiča, a nakon svega toga uživat ćemo uz slatki specijalitet – Krempitu. Sve to završimo uz lijepu večeru u konobi Stari Mlin.

Zašto odabrati ovu turu

Ova tura kombinacija je svih najvažnijih elemenata putovanja – istorije, arhitekture, prelijepih pejzaža i lokalnih ukusa. Tokom jednog popodneva imamo mogućnost do obiđemo najzanimljivije kutke Boke Kotorske i probamo mnoge crnogorske specjlitete.

Naši gosti pišu o nama

Ostali izleti: