Rafting

recenzija

od €

Garantovano najniže cijene

2 dana |

Prevoz od hotela

map of the excrusion

Itinerer

Click on for more info

map of the excrusion

Sažetak

Naš dvodnevni predlog za rafting pruža Vam priliku za nevjerovatnu avanturu i opuštanje u okruženju preljepih crnogorskih planina i prirode. Putovanje Vam osim raftinga omogućava boravak u kampu u Šćepan Polju, na ušću dvije rijeke - Pive i Tare.Izlet započinje popodne iz Herceg Novog, ali ne zaboravite da možemo organizovati prevoz iz svih gradova na obalama Herceg Novog i Budve. Tokom putovanja od obale do Šćepan Polja možete se diviti čarobnim pogledima na preljepi zaliv Boke, veličanstvene planine, Slano jezero i kanjon rijeke Pive. Posle 3 sata vožnje i mnoštvo foto-pauza na najlepšim vidikovcima koje možete zamisliti, stižemo do Šćepan Polja u kampu, gde Vas očekuje bogata trpeza sa nacionalnom kuhinjom. Posle ukusne večere, vrijeme je za uživanje u svežem planinskom vazduhu, kampu, muzici ili čitanju. Drugi dan ekskurzije vrijeme je za neverovatne avanture. Posle doručka, svaki učesnik dobija odgovarajuću opremu (neoprensko odelo, čizme, zaštitnu jaknu, kacigu i veslo). Kada su svi spremni, prelazimo u džipove i nastavljamo vožnju do mjesta gde počinje splavarenje rijekom Tarom i uživamo u prelijepim dijelovima kanjona.Tokom splavarenja imate priliku da vidite nevjerovatan vodopad i pećinu i na mnogim malim plažama i mogućnost pauze za kupanje. Uzbudljiv, ali sigurano splavarenje se ne može opisati riječima, to morate doživjeti. Na kraju, prije povratka, imamo obilni crnogorski ručak.

Tokom trajanja ove ekskurzije možete uživati u najljepšim mogućim pogledima, posjetiti najdublji kanjon u Evropi i degustirati jela crnogorske nacionalne kuhinje!

Zašto odabrati ovu turu

Rafting putovanje je apsolutno jedinstveno i pruža vam priliku za nevjerovatnu avanturu, opuštanje u preljepim crnogorskim planinama, posjeta najdubljem kanjonu Evrope i degustacija  crnogorske nacionalne kuhinje. Rijeka Tara je najdublji kanjon u Evropi, a drugi u svijetu, odmah iza Velikog kanjona rijeke Kolorado u Sjedinjenim Državama. Kanjon rijeke Tare zaštićen je kao deo Nacionalnog parka Durmitor i uvršten je u UNESCO-ov program svjetske baštine.

Rafting :
Ostale opcije

Naši gosti pišu o nama